Número 190
setembre 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Catalan Historical Review, número 7
Secció Històrico-Arqueològica de l'IEC

 

Com és habitual, el setè número de la revista que publica, en català i anglès, la Secció Històrico-Arqueològica continua fent balanç dels grans temes de la història dels països de llengua catalana. Així, el primer dels articles analitza la influència dels grecs a la costa est de la península Ibèrica i se centra en els assentaments colonials i els ritmes del comerç amb les societats ibèriques. Els quatre articles següents són: «Les arts plàstiques de l’època del Barroc al Principat de Catalunya i als comtats de Rosselló i Cerdanya», «Catalunya en el procés de construcció de l’Estat modern espanyol (segles XVI-XVIII). Una aproximació interpretativa», «Esport, societat i identitat col·lectiva a la Catalunya contemporània» i «Joan Maragall: poeta, intel·lectual i pensador».

La Catalan Historical Review, que s’edita des del 2009, és la primera revista de difusió internacional de la història catalana. Té la qualificació A en la versió Carhus+ del 2014, un sistema de classificació de revistes científiques de l’àmbit de les ciències socials i les humanitats que ha estat desenvolupat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), a proposta de la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

L'Arquitectura domèstica d'època tardorepublicana i altimperial a les ciutats romanes de Catalunya - Ada Cortés Vicente
 
 
Catalan Historical Review, número 7 - Secció Històrico-Arqueològica de l'IEC
 
 
‘Nomenclátor que comprende las poblaciones… de España (1860)’. Edició de la informació referida a les terres de parla catalana - Societat Catalana de Geografia
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa