Número 181
novembre 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Catalan Social Sciences Review Issue 3
Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'IEC

 

«Albert Camus, a personal profile», d’Octavi Fullat; «Ethology of fear: Responses, actions, universes», de Carles Riba; «Families and couples», de F. X. Jaurena; «The effects of Constitutional Court ruling 31/2010 dated 28 June 2010 on the linguistic regime of the Statute of Catalonia», d’Eva Pons, i «Internet in the feminine: Using feminine strategies in hacker culture», d’Aina Fernández, són els articles que inclou aquest nou número, el tercer, de la revista Catalan Social Sciences Review.

Catalan Social Sciences Review és una revista digital en llengua anglesa, de periodicitat anual, que aplega articles de l’àmbit de les ciències socials publicats originalment en català en diverses revistes científiques. Aquesta publicació, editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, té per objectiu afavorir la difusió internacional de la producció científica sobre les ciències socials en català.
 

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Catalan Social Sciences Review Issue 3 - Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'IEC
 
 
Jaume Massó i Torrents i la modernitat, 1863-1943 : de L'Avenç a l'Institut d'Estudis Catalans - Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC - Albert Balcells
 
 

 

Crisis frumentàries, iniciatives privades i polítiques públiques de proveïment a les ciutats catalanes durant la baixa edat mitjana - Secció Històrico-Arqueològica de l'IEC - Antoni Riera i Melis (coord.)
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa