Número 193
desembre 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

El III Congrés Català de Filosofia se celebra el gener a Palma

Un dels objectius del III Congrés Català de Filosofia, que se celebrarà del 21 al 23 de gener a Palma, és promoure la formació filosòfica i l’actualització dels estudis filosòfics en els ensenyaments primari, secundari i universitari, i defensar l’interès i la funció de la filosofia en tots els camps de la cultura i, especialment, en l’àmbit educatiu. En l’edició d’enguany hi haurà també sessions dedicades a l’Any Ramon Llull i a la recerca sobre la poesia i els escrits en prosa de Bartomeu Fiol. El Congrés està organitzat per la Societat Catalana de Filosofia (IEC), la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears.


Un cicle de col·loquis analitza la relació del parc de la Ciutadella amb les ciències naturals

La Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica, filial de l’IEC, ha organitzat el cicle de coŀloquis titulat Natura i ciència al parc: continuïtats i discontinuïtats de les ciències naturals a la Ciutadella. Aquest cicle pretén crear alguns interrogants al voltant de les darreres polítiques envers el patrimoni històric i científic del parc de la Ciutadella, un dels espais més representatius de recerca i coneixement de la ciutat. Les properes sessions se celebraran els dies 15 de gener i 12 de febrer a l’Institut d’Estudis Catalans.

 


La Societat Catalana de Geografia dedica una conferència a l’urbanisme de les noves poblacions italianes

El dia 20 de gener, a les set del vespre, la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans acollirà la conferència titulada «El urbanismo de las nuevas poblaciones italianas de después de la Segunda Guerra Mundial», que serà a càrrec d’Alessandra Casu, que és professora d’urbanisme de la Universitat de Sàsser. La conferència està organitzada per la Societat Catalana de Geografia, filial de l’IEC.
 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa