Número 191
octubre 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Tertúlia sobre les eines 2.0 per a comunicar la recerca

El 3 de novembre Xavier Lasauca, responsable de Gestió del Coneixement i Sistemes d’Informació en R+D a la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, parlarà de com es poden utilitzar les eines que la Xarxa ens proporciona per a compartir i gestionar millor el coneixement, especialment en els àmbits de la universitat i la recerca. La sessió es farà a les set del vespre a la sala Nicolau d’Olwer de l’IEC i ha estat organitzada per la Institució Catalana d’Estudis Agraris i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, filials de l’IEC.


Inauguració del curs 2014-2015 de la Societat Catalana de Biologia

Amb motiu del 80è aniversari de la mort de Santiago Ramón y Cajal, la Societat Catalana de Biologia, filial de l’IEC, i la Fundació Ciència en Societat han organitzat una lectura dramatitzada sobre una hipotètica visita del científic a Barcelona. Amb aquesta sessió, que se celebrarà el 5 de novembre, a les set del vespre, a la sala Prat de la Riba de l’IEC, s’inaugurarà el curs 2014-2015 de la Societat Catalana de Biologia, de la qual Ramón y Cajal va ser soci honorari. L’acte també inclourà la conferència titulada «Tribut al mestre», que serà a càrrec de Mercè Durfort, membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC.


Josep M. Casasús parlarà a l’IEC sobre música de cobla, emocions i passions

«Música i cobla; emocions i passions» és el títol de la conferència que Josep M. Casasús, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, oferirà el dia 6 de novembre, a les set del vespre, a la sala Prat de la Riba de l’Institut. La ponència forma part del cicle de conferències dedicat a la sardana, que s’emmarca dins la celebració Barcelona. Capital de la Sardana 2014.


Una jornada analitzarà què hem après dels grans incendis del 1994

La sala Prat de la Riba de l’IEC acollirà l’11 de novembre, a partir de les 9 del matí, l’XI Jornada CREAF-SCB-ICHN, que estarà dedicada als incendis que es van produir a Catalunya l’any 1994. En el decurs de la jornada es debatran els diferents punts de vista d’investigadors, tècnics i administracions que tenen competència en la prevenció i l’extinció d’incendis i en la regeneració i la gestió del territori cremat.
 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa