Número 185
març 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Jornada L’Alguer i l’Institut d’Estudis Catalans, a l’Alguer

El 4 d’abril, a dos quarts de set del vespre, se celebrarà a la seu de la Fondazione Meta, de l’Alguer, la jornada L’Alguer i l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte serà presidit per Joandomènec Ros, president de l’IEC, i hi intervindran els membres corresponents algueresos de l’Institut. La sessió inclourà les exposicions «Una proposta de treball d’estàndard oral lèxic de la Secció Filològica», a cura de Joan Veny, i «L’aportació algueresa a la proposta d’estàndard oral lèxic», a cura de Francesc Ballone.


Col·loqui sobre la figura i obra d’Agustí Calvet, Gaziel, amb motiu del cinquantenari de la seva mort

En l’acte, que se celebrarà l’11 d’abril, a dos quarts de set de la tarda, a l’IEC, hi intervindran Francesc-Marc Álvaro, escriptor, periodista i professor de la Universitat Ramon Llull; Jordi Amat, filòleg i escriptor; Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia; Manuel Llanas, filòleg i professor de la Universitat de Vic, i Plàcid Garcia-Planas, reporter de La Vanguardia.


Acte de lliurament dels Premis Sant Jordi 2014 de l’IEC

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) lliurarà els Premis Sant Jordi 2014, corresponents al LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi, el dia 22 d’abril, a les sis de la tarda, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. L’acte serà presidit per Joandomènec Ros, president de l’Institut, i hi intervindrà Oivind Andersen, president de la Unió Acadèmica Internacional.
 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa