Número 177
juliol 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

El claustre de l’IEC, escenari de la lectura dramatitzada de Lo somni, de Bernat Metge

Un home tancat a la presó rep en somnis la visita d’un rei, d’un endeví cec i d’un músic que ve de l’infern. És l’argument de Lo somni, de Bernat Metge, una obra que la Fundació Romea i Amics d’Els Clàssics han fet reviure en una lectura dramatitzada i que es podrà veure al pati de l’IEC el dimarts 2 de juliol, a les vuit del vespre. La lectura serà a càrrec dels actors Toni Sevilla, Jordi Brau, Joan Pera, Jordi Boixaderas i Miquel Pujadó, sota la direcció de Carles Canut. L’acte s’emmarca dins la commemoració del sis-centè aniversari del naixement de Bernat Metge. Les entrades estan exhaurides.

 

Les Jornades Internacionals de l’Aula Carles Riba, els dies 10 i 11 de juliol

Tragèdia és el títol que duen les Jornades Internacionals de l’Aula Carles Riba, que tindran lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC els dies 10 i 11 de juliol. Durant dos dies, diversos experts analitzaran i debatran sobre aspectes relacionats amb la tragèdia en la literatura.

 

 

Jornada: Vuitè centenari de la batalla de Muret 1213-2013

El Centre d’Història Contemporània de Catalunya (CHCC) i la Societat Catalana d’Estudis Històrics (SCEH), filial de l’IEC, organitzen aquesta jornada amb l’objectiu d’abordar el context polític, religiós, socioeconòmic i cultural de la contesa així com les conseqüències de la batalla, que va condicionar de manera decisiva la història de Catalunya, d’Occitània i de França, i va deixar petjada en la configuració d’Europa. La jornada tindrà lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC l’11 de juliol.

Piula aquesta notícia Facebook mail


Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa