Agenda

dissabte; 19 agost 2017
9 hores

XXXII Jornada d’Agricultura de la ICEA a Prada: «Fauna salvatge, espècies invasores i activitat agrària: problemes i polítiques»


:: Més activitats ::

Cicle de concerts Música al claustre. 18/07/2017

Com cada any des del 2012, l’IEC organitza el cicle de concerts Música al claustre, amb què es vol recuperar la tradició musical entre les activitats de les antigues acadèmies de Barcelona. Enguany, el cicle té com a eix central l’obra del compositor, musicòleg, pedagog i crític Felip Pedrell. La personalitat polifacètica del compositor es deixa veure en els quatre concerts del cicle, que estaran dedicats a l’estil compositiu i el llegat als seus deixebles i seguidors; a l’estudi i la transcripció dels repertoris històrics; a la puresa de la música instrumental, i a la dimensió internacional de la seva tasca.

Els concerts són:

- 6 de juliol, 21 hores - «L’estil i el llegat als seus deixebles: l’òpera, el lied i la cançó», amb Maria Teresa Garrigosa-Massana (soprano) i Emili Blasco (piano)

- 13 de juliol, 21 hores - «L’estudi i la transcripció dels repertoris històrics», amb Josep Cabré (director), M. Elena Medina i Cecilia Mazzufero (sopranos); Ernesto Ruiz (contratenor), Martí Buil (tenor), i Tomàs Maxé (baix)

- 14 de setembre, 21 hores - «La puresa de la música instrumental», amb el Trio Arriaga - Daniel Ligorio (piano), Felipe Rodríguez (violí) i David Apellániz (violoncel)

- 22 de novembre, 21 hores - «La dimensió europea de Felip Pedrell», amb Marta Mathéu (soprano) i Albert Guinovart (piano)

Les entrades costen deu euros i es poden adquirir per Internet o a taquilla una hora abans del concert.

Consulteu el programa | Compreu les entrades

 

 

 

Novetats editorials
Martí Teixidó

Pedagogia, ara
 
[+]
Enric Ortega i Gonzàlez

Diccionari etimològic dels noms científics dels ocells dels Països Catalans
 
 

[+]

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal