dijous

29

setembre


18:30 h.

 

Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

YouTube

Plataforma Zoom 

18:30 h.

 La Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans us convida a la conferència del cicle Dijous de ciència 22 que impartirà Carme Verdaguer Montanyà, directora general de la Fundació Bosch i Gimpera, i que es titularà «De la generació de coneixement al desenvolupament econòmic i social».

S’analitzaran algunes experiències internacionals i algunes iniciatives que s’han posat en marxa recentment en el nostre entorn més proper per afavorir la transferència de coneixement, la innovació i l’emprenedoria. L’impacte econòmic i social de les activitats de transferència de coneixement és, sens dubte, d’interès per a les institucions acadèmiques i governamentals i per la societat en general. Es proposaran alguns indicadors de transferència de coneixement, tant quantitatius com qualitatius, seguint les recomanacions del grup d’experts del Centre Comú de Recerca (Joint Research Centre, JRC) de la Comissió Europea.

M. Carme Verdaguer Montanyà és la directora general de la Fundació Bosh i Gimpera (FBG), el centre de transferència de coneixement, tecnologia i innovació de la Universitat de Barcelona (UB). És enginyera química per l’Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull). Ha treballat fent recerca al Departament de Bioquímica de la UCLA i en una empresa farmacèutica a Catalunya. També va assumir la direcció del Centre d’Innovació i, l’any 2007, la direcció general de la FBG. És vicepresidenta de RedTransfer, associació espanyola de professionals de transferència, innovació i gestió de la investigació i membre de l’Enterprise and Innovation Policy Group de la LERU (League of Europeann Research Universities).

Organitza: 

Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC 


Agenda

dijous

1

desembre
 

17:30 - 20:00

dijous

1

desembre
 

18 - 20 h

dijous

1

desembre
 

18.30 h

dijous

1

desembre
 

19 h.

dilluns

5

desembre
 

19 h

dimecres

14

desembre
 

18 h

dimecres

14

desembre
 

19 h

dijous

15

desembre
 

13 - 19,30 h