divendres

22

febrer


d’11 a 21 h

 

Plaça del Port d’Alacant

d’11 a 21 h

Del 22 al 24 de febrer tindrà lloc a Alacant la Plaça del Llibre, una iniciativa que arriba a la seva quarta edició i que té per objectiu donar visibilitat a la literatura en valencià. A part de ser una celebració de la feina que fan diàriament autors i autores, llibreries i editorials, és un punt de trobada per a molts lectors.

La Plaça del Llibre repeteix ubicació a la plaça del Port d’Alacant, un espai emblemàtic de la ciutat i amb gran afluència de públic. L’espai comptarà amb un envelat d’activitats i casetes obertes que permeten l’accés al seu interior visitant els estands. No sols trobarem exposicions i vendes de llibres sinó també un ampli programa d’activitats relacionades amb la literatura i animació lectora coordinades per la Fundació Full i dirigides a públic escolar, familiar i adult.

El matí de divendres estarà adreçat a centres educatius en horari escolar, que gaudiran d’activitats d’animació lectora. El diumenge al matí els més menuts també en seran protagonistes, amb tallers i l’actuació de Dani Miquel. Durant el cap de setmana es presentaran una vintena de novetats editorials, amb la presència de més de trenta autors i autores, amb especial protagonisme de creadors de les comarques alacantines. Cal destacar també la relació que trobem entre cultura i música: aquest projecte incorpora concerts amb el títol Música i lletra per acostar l’esdeveniment al públic jove. En aquesta edició comptarem amb l’espectacle Línies en el cel elèctric, de Mireia Vives i Borja Penalba.

Més informació aquí.

Organitza: 


Agenda

divendres

10

febrer
 

9.30 h

dilluns

13

febrer
 

19 h

dilluns

13

febrer
 

De 17 a 19.45 h

dimecres

15

febrer
 

19 h

dimecres

1

març
 

18.30 h

dijous

15

juny
 

divendres

16

juny
 

dissabte

17

juny