Torna a l'agenda

Taula rodona: «Medicalització dels aliments, aliments funcionals i complements», dins el cicle organitzat per les acadèmies Els aliments

Organització:

Acadèmies de Catalunya

dilluns 29 gener 2018
18.30 h

Sala d’actes de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (carrer de l’Hospital, 56, de Barcelona)

Hi intervindran la Dra. Rosaura Farré, de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, amb la ponència «Medicalització dels aliments i aliments funcionals», i el Dr. Xavier de Diego, de Nutrition & Santé Iberia i la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, amb la conferència «Complements: actualitat i interès en salut pública».

Aquest cicle, que es va iniciar el mes d’octubre passat i s’allargarà fins al mes de març d’aquest any, convida a conèixer les tendències alimentàries actuals i a reflexionar sobre la generació d’idees falses respecte als aliments. Quins són els nous mites? Quins es perpetuen? Com afecta aquest pensament la nostra salut? Quins remeis ens ofereixen els fàrmacs? Què pot fer per a nosaltres una microbiota saludable?